Blog over sport en recreatie

Verhuur van campers

Verhuur campers

Heb jij ook al langer de droom om met de camper op vakantie te gaan maar houden de prijzen voor campers kopen je toch altijd tegen? Dat hoeft helemaal niet! Huur een camper en geniet van alle voordelen van een vakantie in een camper, maar zit er niet de rest van het jaar nog aan vast. Verhuur campers zijn de beste mogelijkheid voor iedereen die altijd al eens op vakantie wilde in camper. In deze blogpost hebben wij de voordelen van een camper huren op een rijtje gezet. Heb je nog net dat laatste zetje nodig om op vakantie met een camper te gaan? Lees dan gauw verder.

Gaan en staan waar je wilt

Een camper geeft je zoveel vrijheid. Je bent niet gebonden aan een plaats of aan het weer. Stel dat de camping toch niet zo bevalt, dan reis de volgende dag gewoon weer door. Is er veel regen voorspeld in het gebied waar je de eerste dagen naartoe wilde? Dit hoeft jouw vakantie niet te verpesten, je kunt zo verder rijden naar een ander gebied en later terug komen. De vrijheid is eindeloos met een camper. Ook kun je ervoor kiezen om met de camper op de bonnefooi te vertrekken en te zien waar je uitkomt voor een fantastisch avontuur.

Geen jaarlijkse kosten

Wanneer je nog niet overtuigd bent of een camper echt iets voor jou is, is het huren van een camper de beste optie om dat te testen. Je geniet van alle voordelen tijdens de reis, maar zit daarna niet vast aan maandelijkse en jaarlijkse kosten voor wegenbelasting, onderhoud en onderdak. Een verhuur campers is dus de meest voordelige optie voor een fantastische campervakantie. Mocht het toch heel goed bevallen, kun je daarna altijd nog de koopmogelijkheden bekijken.

Goed verzekerd

Een groot voordeel wanneer je een camper huurt, is dat je goed verzekerd bent. Mocht je pech onderweg hebben, zal er altijd hulp geregeld worden of vervangend vervoer. Je hebt net iets meer zekerheid. Op deze manier ben je niet volledig zelf verantwoordelijk voor jouw camper en dat kan toch ook net wat fijner zijn. Je zit niet met extra kosten, maar dit wordt volledig berekend voor de verzekering van de verhuur campers. Laat je niet meer tegenhouden om met een camper op reis te gaan. Huur een camper en geniet van een geweldige reis. Geniet van alle vrijheid dat een camper bied en ga het avontuur tegemoet. Ga onbezorgd op reis, geniet van alle voordelen, maar zit de rest van het jaar niet vast aan de camper en de kosten.

Voor meer informatie spreek met Kampeercentrum de Jong.


Delen